STROJE A TECHNIKA - Bazar strojů i zemědělské techniky - traktory



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Stolní soustruh-nový - [26. prosince 2020]


Výkon motoru 0.75HP/550W/230V, Točná délka: 300 mm, Točný prům. nad ložem: 180 mm, Točný prům. nad suportem: 110 mm,Průchod vřetene: 20 mm,Upinaci hlava 100mm, Kužel vřetene: Mk 3,Kužel pinoly: Mk 2, Rozsah otáček: 100 - 2500 min.-1,Plynulá regulace otáček: ano, Závity metrické - rozsah: 0,4 - 2 (5 st.) mm, Závity palcové - rozsah: 12 - 52 (18 st.) záv./1", Automatický posuv podélný: ano, Max.posuv nož. suportu: 55 mm, Max.posuv příč. suportu: 65 mm, Max.posuv podél. suportu: 300 mm, Seříditelný příčný posuv: ano, Hmotnost: 50 kg, Rozměry (d x š x v): 774x266x203 mm,mimo jine baleni obsahuje - Dvouhlavý klíč, Nadoba na olej, Nylonová kola ,Chuck Celisti, Klíč imbusu, Chuck klíč, Ochranná maska, 4 × gumove nohy. Nový v dřevěné bedně.(nevhodný dárek)

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04