STROJE A TECHNIKA - Bazar strojů i zemědělské techniky - traktory



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Štípačka na dřevo SN29-1 - [4. ledna 2021]


Mám v nabídce francouzské a nemecké,italské minibagry-taktéž minidumpery,štípačky a vše co chcete SN29/1 muže bejt ovládaná vertikálně také horizontálně. Pomocí přídavného hydraulického válce, se muže lehce zvýšit nebo snížit. Délka mezery je 110 cm, tlak 20 tun. Tlak odpovídá skutečnému přítlaku a lisovacímu tlaku dosáhnutého v praxi. Řízené hydraulické čerpadlo je velice robustní a vysoko kvalitní s 6,5 konským Kohlerovým benzínovým motorem, JDE NÁM O SPOKOJENOST NA OBOU STRANÁCH,VŽDY SE CHOVÁME SLUŠNĚ A POCTIVĚ.. NOVINKY OD DCSK s.r.o. SERVISNÍ VŮZ K DISPOZICI,kvalitní stroje se naší zemi nevyhnou,ulovila je totiž naše firma. Ukázka některých strojů je možná.Hydraulický systém navrhnutý, aby štípací nůž zastavil v libovolné poloze a pracoval pohybem dopředu také dozadu,kvůli ...Informace a videa pošlu.Zabezpečujeme ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS
.Možnost odpočtu daně tzn.plátci DPH u nás hradí rovnou bez DPH
/malotraktor, stipacka, dumpr, vyvazecka, bagr, traktor, bagr, mulcovac, minibagr, pila, lzice /
Stroj připraven na prezentaci pokud bych mohl požádat a doporučit,je vždy dobré stroje vidět a vyzkoušet si je,srovnat zpracování a kvalitu,porovnat s jinými výrobci.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04