STROJE A TECHNIKA - Bazar strojů i zemědělské techniky - traktory



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Rozdružovač na nastýlání a rozdružování balíků - [29. května 2019]


Ideální zařízení na rozdružování balíků slámy a senáže. Perfektně se hodí do průjezdných chlévů, stájí, slepičáren apod.
Jedná se o distribuční zařízení, které se skládá z rozdružovacího stroje na balíky, nastýlacího stroje a rámu s dvěma zuby s délkou 1100 mm na nakládání balíků. Může být připojen k čelním nakládačům, teleskopickým nakládačům, ale také k tříbodovému závěsu. Balík je rozvíjen s použitím dvou řetězů vybavených lištami se zařízením na nabírání a nastýlání až do 8m. Stroj lze také dovybavit automatickým připojením hydraulického vedení, což velmi urychluje práci.

- Nastavení nastýlání do 3 poloh, rozsah nastýlání od 1m do 8m.
- Směr nastýlání/rozvíjení: Dopředu a volitelně doprava nebo doleva.
- Možnost vyrobit zařízení s rozměry podle potřeb zákazníka.
- Solidní konstrukce Provedení z oceli Alform 700 špičkové kvality s tloušťkou 8mm.
- Druh upevnění: standardní úchyt EURO, možnost i jiných úchytů dle požadavků zákazníka.
- Vzdálenost nastýlání Nastavení nastýlání do 3 poloh, rozsah nastýlání od 1m do 8m.
Cena již od 106 800,- (viz foto) *Ceny bez DPH.
V případě jakýchkoliv pochybností nás kontaktujte.
Prohlídka možná v Pardubicích - Moravany.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.03