STROJE A TECHNIKA - Bazar strojů i zemědělské techniky - traktory



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: f-skan- compact - [6. července 2016]


Málo používaný, v záruke 1 rok povodná cena 37.000 Kč resp. 1347 Eur. Teraz 27.000 Kč resp. 1.000 Eur
Komplet výbava včetne hesla.
Zapper frekvenční generátor s funkcí měření by měl být: mobilní, bezpečný, s funkcí měření, s funkcí zapper, jednoduchý na ovládání, nezávislý na elektrické zásuvce, flexibilní, kompaktní, cenově přijatelný. Takový je F-SCAN COMPACT. FUNKCE A PARAMETRY: Plastový obal, ovládání tlačítky, 350 kompletních Rifeho aplikací, 100 pamětí pro individuální aplikace s kapacitou až 50 frekvencí, funkce DIRP, funkce Wobble, nastavitelné jméno jednotlivých programů, provoz na jedno nabití baterie až 3,5 hodiny, nabíjení baterie přes USB-port, funkce zapper - frekvenční generátor, výstup od 1 Hz do 1,7 MHz, frekvenční stabilita 30ppm, nastavitelná amplituda signálu od 0 do 12 Vpp, možná volba ze 3 tvarů signálu: sinusový, střídavý plný čtvercový, kladný čtvercový (DC-OFFSET), nastavitelný čas, funkce PROČIŠTĚNÍ mezi nastavitelnou spodní a horní frekvencí, funce SWEEP – ve vybraném pásmu mezi spodní a horní hranicí, automatické vypnutí, jestliže se přístroj 2 minuty nepoužívá, možnost výběru jazyka – čeština, angličtina, němčina, indikátor nabití, LED dioda signalizující výstup, grafický displej 128 x 64 pixelů, zvuková signalizace. Rozměry: 105 mm x 66 mm x 19 mm (délka x šířka x výška)

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04